Ontdek hoe je daten niet zo serieus kunt nemen met deze eenvoudige tips die je helpen te ontspannen en meer van het daten te genieten. Vind liefde met minder stress.

Gestresst voor een date?

Ben jij een van die vrouwen die nerveus of gestresst is over daten? Elke date is heel belangrijk. Natuurlijk. Je steekt je energie in appen en bellen. Je besteedt veel tijd aan het voorbereiden van de eerste date. Tijdens al deze fases probeer je elke persoon snel te kwalificeren om te zien of hij echt potentie heeft. Verspilt hij je tijd niet? Maar wat als je wist hoe je daten niet zo serieus moest nemen? Gewoon genieten van het ontmoeten van verschillende mannen. Zou dat niet gewoon leuk kunnen zijn? En als er dan geen klik is of er iets mis gaat, zou je het niet zo moeilijk opnemen. Wanneer je te streng bent voor jezelf over het proces van dating en het jezelf maar al te serieus laat nemen, kan dat je nog onzekerder maken over de vraag of je ooit weer liefde zal vinden.

 

Wanneer je hart te vaak een opdonder heeft gehad door het ontmoeten van mannen, zou je kunnen stoppen met zoeken. Maar daardoor wordt het nog moeilijker om later weer te beginnen. Dit zal je misschien verbazen, maar dit zijn duidelijke signalen dat je daten veel te serieus neemt! Ik begrijp hoe moeilijk daten is! Het vinden van liefde kost tijd en aandacht. Aan de andere kant kan het ook leuker zijn dan je nu denkt. Deze eenvoudige en bewezen strategieën zullen een verschil maken in je daten en je helpen te ontspannen!

1. Het is maar een date!

Til niet te zwaar aan een eerste date! Je wilt ontspannen, zodat je er zelfverzekerd en op je best uitziet, wat je aantrekkingskracht op mannen vergroot. Om dit te bereiken stel ik voor om een ​​manier te vinden om te ontspannen. Het is maar één date en je gaat niet dood als het niet lukt. Het is tijd om erachter te komen hoe je daten niet zo serieus kunt nemen.

Het maakt niet uit hoe de dingen aflopen, of de man je geen enkele vraag stelt, gewoon een eikel is of je na de date nooit meer belt. Lekker belangrijk!  Denk er eens over na: waarom schat je 60-90 minuten van slechts één dag van je leven zo hoog in? Hou dat in je achterhoofd om makkelijk door de date heen te komen. Een slechte date is zeker niet het einde van de wereld als je naar het grotere plaatje kijkt. Een eerste date is niets meer dan een sorteerproces om te zien of de andere persoon de moeite waard is om nog eens te zien te zien. Dat is alles. Het is zelfs meer een simpele chemiecontrole. Als hij je niet meer wil zien of nooit belt, zijn er nog veel meer mannen! Stop met teveel ophangen aan die eerste date. Het is vermoeiend en maakt daten veel te emotioneel uitputtend.

2. Verzin bijnamen voor je dates

Toen ik aan het daten was, ging ik soms wel met meer dan 4 mannen regelmatig uit. Ik deed dit omdat ik nooit wist wie zou bellen en me opnieuw zou uitvragen. En ik vond het erg leuk! Wat me opviel, was dat het erg ingewikkeld werd om deze verhalen met mijn vriendinnen te delen. Op een gegeven moment had ik een relatie met drie mannen die Frank heetten. Echt. Dus ik heb ze bijnamen gegeven om ze gemakkelijker te kunnen identificeren. Eentje werkte voor PostNL, dus zijn bijnaam was gemakkelijk: de postbode. De een was ouder dan de anderen, dus ik noemde hem Oude Frank. En de derde hield van tennis, dus hij was Tennis Frank. De bijnamen hielpen me bovendien om emotioneel los te komen van de mannen, ik voelde me daardoor meer afstandelijk en ontspannen. Vraag je je af hoe je daten niet zo serieus kunt nemen – deze bijnaam tip maakte het een stuk eenvoudiger en voegt een beetje humor toe. Het werkte voor mij en ik weet zeker dat deze strategie ook voor jou kan werken.

3. Date meerdere mannen

Zoals de meeste single vrouwen, had ik de neiging om veel te denken aan de mannen die ik ontmoette. Als ik maar met één man aan het daten was, ging al mijn aandacht natuurlijk naar hem. Dit zorgde ervoor dat ik veel te snel gehecht raakte aan mannen die niet hadden aangegeven dat ze echt voor me wilden gaan. Daarom hielp het mij enorm om met meer dan één man tegelijk te daten! Ik ging uit met elke man die (grotendeels) aan mijn wensenlijstje voldeed. Dus ik ging uit met meerdere mannen en dat zorgde ervoor dat ik niet te lang over één man nadacht! In plaats van me zorgen te maken wanneer een man me weer mee uit zou vragen, maakte ik mijn kans groter om een ​​geschikte man te vinden door meerdere mannen aan het lijntje te houden. Dit was gemakkelijker dan het misschien klinkt, omdat de meeste mannen na 1 of 2 dates simpelweg niets meer van zich laten horen.

Hoe je daten niet zo serieus kunt nemen – 3 tips om te ontspannen

Wil jij ook dat het hele daten je niet meer zo laat stressen? Je zult zien dat deze tips je helpen te ontspannen en vrolijk op date te gaan. Wanneer je elke date in perspectief houdt, bijnamen verzint en met meerdere mannen uitgaat, ben je op weg om blijvende liefde bij de juiste man te vinden. Of je nu net begint met daten of al een tijdje aan het daten bent. Je kunt niet fout gaan wanneer je deze drie eenvoudige stappen volgt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *