Ik wil hem persoonlijk ontmoeten, maar we bellen alleen of appen

Je denkt: “Ik wil hem persoonlijk ontmoeten,” maar het gebeurt niet. Wat is er aan de hand met mannen die een ontmoeting maar blijven uitstellen en hoe kun je dit veranderen?

Je wilt hem persoonlijk ontmoeten

Ben je al weken of maanden aan het appen en aan het bellen met een man, maar het lukt je maar niet om hem persoonlijk te ontmoeten? Je denkt: “Ik wil je ontmoeten,” en vraagt je af waarom het niet gebeurt.

Dit is zo’n veel voorkomend probleem. Veel vrouwen hebben in deze frustrerende, uitzichtloze situatie gezeten. Mijn lezers willen altijd begrijpen waarom dit gebeurt en voelen zich gehecht aan de mannen die ze hebben leren kennen via telefoon en app. Vaak is het enige waar ze aan kunnen denken: “Ik wil hem in het echt ontmoeten!”

In dit blog deel ik mijn dating advies dat ik gaf aan een vrouw die mij schreef over ditzelfde probleem. Ze weet dat deze afwachtende situatie is niet goed voor haar en wil hulp.

Moet ik deze relatie beëindigen?

“Lieve Davina,

Ik ontmoette een hele leuke man via een online site. We sms’en en praten al zes maanden via de telefoon. Verschillende afspraakjes waren gepland, maar werden afgezegd (vanwege zijn werk en het mijne).

Ik voel me op mijn gemak als ik met hem praat en hij neemt steeds het initiatief tot de gesprekken. Ik kan merken dat hij een slimme vent is. We kunnen uren praten van het ene onderwerp naar het andere, inclusief seks, en hij deelt zelfs zijn fantasie om bij me te zijn.

Als ik van streek ben, steunt hij me via telefoontjes of sms’jes. Ik wil hem in levende lijve ontmoeten en hij zegt: “Ik wil jou ook in levende lijve ontmoeten.” Maar hij zegt ook dat hij me liever beetje bij beetje leert kennen, urenlang pratend over de telefoon. Op een dag, zegt hij, zullen we elkaar ontmoeten.

Ik wil hem persoonlijk ontmoeten

Al met al is hij een aardige vent. Maar, ik weet dat dit op de lange duur niet gezond zal zijn. Hoe moet ik hem vertellen dat deze “fantasie” relatie tussen mij en hem moet ophouden?

Ik heb het gevoel dat het negeren van zijn telefoontjes en sms’jes niet de juiste manier is, want we hebben een goede relatie en respecteren elkaar. het zou neerkomen op ghosten, en dat vind ik niet eerlijk.

Ik heb je advies en inbreng heel hard nodig, Davina.

Hartelijk dank.
In de hoop hem te ontmoeten”

Waarom vraagt hij me niet mee uit?

Beste Hopende,

Laat me je helpen met het begrijpen van mannen.

Het eerste is dat je moet beseffen dat je NIET in een echte relatie zit, dus is het niet “goed”. Deze virtuele verbinding biedt je wel wat emotionele steun, maar zal nooit verder komen dan de fantasie van romantiek.

De harde waarheid is dat hij je tijd verspilt. Denk geen moment dat deze slimmerik dat niet weet. Je blijft omdat je steeds denkt: “Ik wil hem persoonlijk ontmoeten” en hoopt dat het ooit gebeurt.

Vraag je je niet af waarom hij met je blijft praten als hij weet dat hij je nooit zal ontmoeten? En: “Waarom vraagt hij me niet mee uit?” Ik durf te wedden dat het zou helpen om zijn ware bedoeling te kennen.

Wat zijn zijn bedoelingen?

Als je besluit er met hem over te praten, garandeer ik je dat hij zal zeggen dat hij goede bedoelingen HEEFT. Als je zegt: “Ik wil je ontmoeten”, zal hij beloven je binnenkort persoonlijk te ontmoeten. Maar dat zullen alleen maar meer nietszeggende woorden zijn om je in zijn spel te houden.

Hij weet dat je meer wilt, maar hij houdt je aan het lijntje door zijn behoeften via de telefoon te vervullen. Zijn behoeften omvatten vriendschap, emotionele steun, romantiek, en seksuele fantasie. Er kunnen er ook nog andere zijn.

Aan de andere kant krijg jij je behoeften niet vervuld, omdat JIJ MEER WILT. Hij weet dit, dus is hij eerlijk of respectvol tegen je? Niet bepaald.

Denk er even logisch over na en luister niet naar je hart. Dat is de beste manier om mannen te begrijpen. Waarom zou een man meer dan zes maanden over de telefoon willen praten en sms’en en je niet ontmoeten?

Redenen waarom hij dit volhoudt

  • Hij is getrouwd of heeft een relatie maar wil niet lichamelijk vreemdgaan
  • Hij wil de verantwoordelijkheid van een echte relatie niet
  • Hij vermijdt liever alle verwachtingen van jouw kant
  • Hij vindt het leuk om helemaal de baas te zijn en je naar meer te laten verlangen
  • Hij is niet emotioneel beschikbaar buiten telefoongesprekken
  • Hij lijkt niet op zijn foto en weet dat je niet voor hem zou gaan als je hem zag
  • Hij verkiest een fantasieleven boven het echte leven omdat hij op de een of andere manier onaangepast is

Ik zou nog wel even door kunnen gaan, maar je snapt het idee vast wel, nietwaar?

Als deze man met je uit wilde of je persoonlijk wilde ontmoeten, had hij dat nu wel gedaan.

Hij gebruikt je en maakt misbruik van je goede aard voor emotionele steun en seksuele fantasie. Je zou kunnen denken dat als hij je apped en met je praat, hij je wel leuk moet vinden. Maar dat betekent niet dat hij een echte relatie wil.

Denk eerst aan jezelf, niet aan hem

Kijk eens hoeveel tijd je al geïnvesteerd en verspild hebt aan deze man, in de hoop dat hij je persoonlijk zal ontmoeten. Meer dan zes maanden! Je hebt je hart weggegeven aan een man die je NOOIT zal ontmoeten, je zal kussen of eerlijk tegen je zal zijn.

Helaas is het tijd om dit NU te erkennen en te STOPPEN met appen en bellen. Zelfs als je zou eisen: “Ik wil je nu ontmoeten!” zou hij daar geen gehoor aan geven.

Je bent hem NIETS verschuldigd, want je hebt hem alles gegeven. Je hebt genoeg tijd besteed aan dromen over hoe ik hem persoonlijk wil ontmoeten. Maar dat gaat met deze man niet gebeuren, nooit.

App met mannen die je wel willen ontmoeten

Als je eenmaal begint met mannen in het echt te ontmoeten en op afspraakjes te gaan, zal deze kerel naar de achtergrond verdwijnen.

En als je een andere man tegenkomt die afspraakjes vermijdt en je begint te denken: “Ik wil hem persoonlijk ontmoeten” is dat je signaal om de kerel SNEL te dumpen en verder te gaan.

Als je het echte relatie wilt vinden, kun je geen tijd verspillen met wachten tot een of andere man “klaar” is.

Vuistregel voor wanneer af te spreken

Een goede vuistregel voor hoe lang je een man moet geven om je persoonlijk te ontmoeten is 7-10 dagen. Dat is alles! Elke man die meer tijd nodig heeft is eigenlijk niet beschikbaar.

Het kan zijn dat hij emotioneel of geografisch niet beschikbaar is, of dat zijn leven te vol is om de liefde een prioriteit te laten zijn. Elk van deze situaties zijn rode vlaggen dat hij de verkeerde man is, als je blijvende liefde wilt.

Je verdient echte liefde

Ik weet dat het niet gemakkelijk is om los te laten, maar gelukkig ben je er al achter gekomen dat dit ongezond is.

Je verdient de hele taart: een man die tijd met je wil doorbrengen, je knuffelt en kust, lacht en handen vasthoudt, tijd met vrienden doorbrengt, uit eten gaat en de liefde bedrijft.

Als je hem niet cold turkey kunt uitschakelen, app hem dan en zeg dat je besloten hebt verder te gaan omdat hij je niet wil ontmoeten. Daarna moet je dapper zijn en hem blokkeren.

Ik garandeer je dat hij je achterna zal blijven zitten zolang je hem dat toestaat. Hij zal het goede dat je in zijn leven bent nooit loslaten. Je moet jezelf tot prioriteit maken. In dit geval is jouw geluk het enige dat telt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *