Hij appt je maar het komt niet tot een date - hoe kun je dat veranderen

Je appt al een tijdje met een man maar het komt maar niet tot een date? Appen met een man betekent letterlijk dat je hebt gepraat, ge-sms’t, misschien zelfs ge-video-chat en gemaild, maar je bent niet aan het daten!

Laten we dat nu meteen veranderen!

Hoe kom je verder dan appen?

Appen en bellen kan heel leuk zijn wanneer je een man leert kennen. Maar dat is natuurlijk niet genoeg! Je wilt samen tijd doorbrengen en elkaar face-to-face zien.

Maar hij moet wel die belangrijke volgende stap nemen om je uit te vragen als je een echte relatie wilt hebben en niet een virtuele.

Waar gaat dit app- en praatgedrag eigenlijk over?

Als hij sms’t maar geen plannen maakt is dat echt heel vervelend. Je voelt echt een klik met die man die je online hebt ontmoet, maar ontmoet hem nooit!

Het appen is leuk en spannend, en je hebt het gevoel dat je een echte connectie hebt gemaakt. Daarom voelt het niet logisch en vraag je je af of hij misschien…

 • Te verlegen is om je mee uit te vragen?
 • Druk met werk of andere dingen op dit moment?
 • Date hij wel met andere vrouwen?

Je hebt gewoon geen idee wat het probleem is. En dit gebeurt ook steeds vaker met nieuwe mannen die je online leert kennen, dat verklaart waarom het je zo dwarszit!

Je hebt je vriendinnen gevraagd wat ze denken en je krijgt verschillende meningen. Niemand lijkt het zeker te weten.

Hoe ga je van “praten” naar daten

Voor eens en altijd wil je gewoon begrijpen – hoe ga je van “praten” naar daten met die man?

Ik ben geen fan van vooruit te lopen of zelf mannen mee uit te vragen. Wat het beste werkt, zelfs vandaag de dag in deze moderne wereld van dating, is om mannen achter jou aan te laten lopen.

Dat is de ENIGE manier waarop je zult weten of een man je leuk vindt.

Als je een man meer dan één keer mee uit vraagt, kun je niet weten of hij met je uitgaat omdat je misschien simpelweg goed genoeg bent voor nu. Alsof je gewoon een plaatsvervanger bent tot hij iemand beter vindt.

Een andere reden waarom hij misschien ja zegt op je uitnodiging om op date te gaan is dat hij zich verveelt en dit hem iets te doen geeft. Of, misschien accepteert hij de date omdat hij echt geïnteresseerd is.

Onmogelijk om het verschil te zien, toch? Hoe kun je dat zeker weten? Eén ding weet ik zeker, je kan het niet weten wanneer je het zelf vraagt. Daarom raad ik aan om een man nooit meer dan één keer uit te vragen. Nooit.

Minder mannen nemen de volgende stap

Om de een of andere reden is er een merkbare verschuiving bij mannen vandaag de dag. Minder mannen nemen die zo belangrijke eerste stap – verder gaan dan “praten” en een vrouw mee uit vragen.

Je kunt je niet voorstellen hoeveel e-mails ik krijg van vrouwen zoals jij die klagen over dat hij wel appt maar geen plannen maakt.

Het is niet te wijten aan de verlegenheid van een man. Je intimideert hem niet, hoewel ik weet dat dat een populaire theorie is onder single vrouwen waarom hij je niet mee uit vraagt, vooral de succesvolle vrouwen.

Veel mannen zijn verpletterd door vrouwen, ontelbare keren afgewezen of diep gekwetst. Dus wachten ze af om er zeker van te zijn dat je ze echt leuk vindt voordat ze de belangrijke volgende stap zetten om je uit te vragen.

Dus, dit is de enige keer dat het OK is om het heft in eigen handen te nemen. Als hij appt maar geen plannen maakt, wie doet het dan wel? Ja, jij zou het moeten zijn. Ik kan niet geloven dat ik dit zeg, maar ik doe het toch.

Er zijn een paar essentiële en eenvoudige richtlijnen om je te helpen precies te weten wat je moet zeggen en doen. Als je je aan het draaiboek hieronder houdt, niet afwijkt of het meer dan eens met dezelfde man probeert, zul je goed bezig zijn!

Zeg dit om een afspraakje te maken

Als je met hem aan de telefoon bent, (aangezien je geen mannen ontmoet zonder eerst met ze te praten, toch?) en het gesprek loopt ten einde en hij heeft nog niets gezegd over afspreken, probeer dit dan:

Zeg: “Het was leuk om met je te praten. Waarom gaan we niet een kop koffie (glas wijn/bier) drinken en kijken of er een klik is?”

Zeg dan geen woord meer, hoe lang de pauze ook is. Op deze manier krijg je een gevoel voor wat hij denkt. Er zijn een paar verschillende manieren waarop dit kan gaan:

 1. Als hij er lang over doet om te reageren

  Dat is geen goed teken. Hij was waarschijnlijk niet van plan om je ooit mee uit te vragen. Gewoon inpakken, afscheid nemen en op zoek naar een andere man. Laat deze man niet je kostbare tijd verspillen als hij geen intenties heeft om met je uit te gaan. Hij heeft zijn kans gehad, hij heeft het verknald, ga verder en kijk NIET terug.

 2.  Hij maakt excuses

  Hij zegt dat hij even in zijn agenda moet kijken of met zijn ex moet overleggen of wat dan ook. Smoesjes zijn ook geen goed teken. Nu weet je dat hij niet echt geïnteresseerd is, dus laat hem gaan en ga verder. Blijf niet sms’en en praten, in de hoop dat hij op een dag met je uit wil. Dat zal hij niet.

 3. Als hij zegt, “Klinkt als een goed idee”

  Stop daar niet! Zeg dit: “Geweldig, wanneer komt jou uit?” Dit betrekt hem in het proces om de date te regelen.

En hang niet op zonder een plan. Dat betekent een dag, tijd en een plaats. Als je het gesprek beëindigt zonder een plan, maken jullie er misschien nooit een.

Als hij een dag kiest waarop je niet vrij bent, geen probleem. Zeg gewoon: “Dat komt me niet uit, wat dacht je van donderdag om 7 uur?” Zorg altijd voor een alternatief, zelfs als je verder moet onderhandelen over de tijd, totdat je een date hebt.

Waarom heeft hij me niet terug ge-sms’t?

Misschien heb je hem op een gegeven moment wel gevraagd om een kop koffie te gaan drinken of af te spreken, maar kreeg je geen reactie. Misschien negeerde hij de tekst volledig, of is dat het moment waar hij zich terugtrok en wegdreef. Dus, nu vraag je je af waarom heeft hij me niet terug geappt?

Begin jezelf niet de schuld te geven. Jij gaat ervan uit dat het iets moet zijn wat je hebt gedaan of gezegd. Veel vrouwen beginnen automatisch hun eigen gedrag te evalueren of bekijken elk woord dat ze gesproken of ge-sms’t hebben. Dit is waarschijnlijk helemaal niet het geval.

Er zijn letterlijk een miljoen redenen om te antwoorden op de vraag: “Waarom heeft hij me niet terug geappt?” En vanuit het perspectief van deze liefde en dating coach, geen van hen van belang.

Het simpele feit dat hij niet reageerde of plotseling stopte met communiceren, laat je weten, zonder twijfel, dat hij de verkeerde man voor jou is en niet de moeite van je tijd waard. Een echt geïnteresseerde man zou dit namelijk NOOIT doen!

Hij appt maar maakt vraagt me niet uit

Nu weet je hoe je dingen moet verplaatsen van appen en praten naar daten met die man! Laat zijn onwil om een plan te maken zich niet voortslepen in de toekomst. Of blijf daar maar zitten en wees aardig, geduldig of hoop dat hij je op een dag zal volgen.

Ga verder met je leven, zodat je een betere man kunt vinden – een die graag met je uit wil!

Dit is de enige manier om erachter te komen wat de werkelijke interesse van een man is. Veel mannen willen alleen maar praten om te flirten en wat vrouwelijke aandacht te krijgen, maar zijn nooit van plan om elkaar te ontmoeten.

Dit bouwt zijn ego op, verzacht zijn ziel of geeft hem het gevoel verbonden te zijn met iemand die om hem geeft. Je geeft eigenlijk emotionele steun zonder dat je de voordelen krijgt van het daten met hem. De meeste vrouwen zijn meelevende luisteraars en empathische vrienden.

Praat zijn gedrag niet goed, hopend op liefde

Maar stort je hart en ziel niet in het steunen van een man die aardig lijkt, in de hoop dat hij met je uitgaat en van je gaat houden. Dat is als onderhandelen voor zijn aandacht, denkend… “Als ik aardig en bemoedigend ben, moet hij me wel willen.” Ruil nooit iets voor liefde.

Door de eeuwen heen hebben vrouwen seks geruild in de hoop op liefde of maaltijden gekookt, het huis van een man schoongemaakt, cadeaus gegeven, en nog veel meer.

Dit is niet hoe je een man krijgt die onvoorwaardelijk van je houdt. Hij moet een relatie met je WILLEN om je droom van liefde uit te laten komen. Je kunt hem er niet in lokken of hem veranderen om zijn liefde te krijgen. Als hij geen relatie wil – is dat het, over en uit.

Waarom een man emotioneel steunen zonder hem te ontmoeten of afspraakjes te hebben? Het is misschien bevredigend tot op zekere hoogte, het geeft je het gevoel dat je in een relatie zit. MAAR JE HEBT GEEN RELATIE. Het is virtueel, niet ECHT.

Plan een date of zet er een punt echter en zeg: “Doei.” Blokkeer hem als je moet, want je bent serieus over het vinden van liefde, en je laat je niet aan het lijntje houden door een man.

Als hij appt maar geen plannen maakt, laat hem dan niet je tijd verspillen of je om zijn vinger winden om hem op zijn wenken te bedienen voor het geval hij op een dag tijd heeft heeft om je te ontmoeten.

Als je serieus bent over het vinden van liefde

Als je serieus bent over het vinden van blijvende liefde en een langdurige relatie, waardeer dan jezelf en je tijd. Je weet dat je meer waard bent dan “praten”, je laat je niet meeslepen als hij appt maar geen plannen maakt.

Neem die moeilijke beslissing zoals het afkappen van een prater/texter en blokkeer hem omdat je weet dat je MEER WILT.

Neem niet langer genoegen met iets minder dan een echte, gepassioneerde, face-to-face relatie voor een prachtige liefde die duurt en groeit!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *