Welke vragen voor een eerste afspraakje vertellen je wat je wilt weten over een nieuwe man die je net hebt ontmoet? Of is er een betere aanpak dan moeilijke en ongemakkelijke vragen stellen?

Wat is jouw strategie om erachter te komen of een man aan jouw criteria voldoet?

Stel je de moeilijke vragen op een eerste date? Welke vragen moet je stellen? Misschien stel je ze al tijdens dat eerste telefoongesprek?

Er zijn verschillende redenen waarom dat juist niet de beste manier is om een nieuwe man te leren kennen of om te bepalen of hij een mogelijk nieuwe liefde zou kunnen zijn.

Vrouwen vragen me vaak wat voor vragen ze moeten stellen tijdens een eerste afspraakje en wat ze kunnen doen om een man snel te kwalificeren. Want niemand wil tijd verspillen. Dat is begrijpelijk. Het probleem is dat hij jou op datzelfde moment ook aan het uitvogelen is. Hij probeert erachter te komen of je een aardig persoon bent, leuk om tijd mee door te brengen of dat je hem waarschijnlijk dood zult zeuren.

Als je in gedachten houdt dat hij jou beoordeelt terwijl jij hem beoordeelt, moet je een andere aanpak kiezen dan de typische directe vraagtechniek. Ik raad je aan om je niet langer te focussen op welke vragen je moet voorbereiden voor een eerste date. Ik stel iets heel anders voor, wat ik zo zal uitleggen.

Waarom doen vrouwen zo hard hun best?

Sinds ik dit blog ben begonnen heb ik gemerkt dat vrouwen vaak te hard proberen om erachter te komen wie een man is. En of hij “The One” zou kunnen zijn vanaf het moment dat ze contact maken. Hoewel het natuurlijk geweldig is om gefocust te zijn en precies te weten wat je zoekt in een partner, zijn er gewoon geen perfecte vragen om de antwoorden te krijgen die je echt nodig hebt.

Bovendien moet je niet overdrijven om een nieuwe man te behagen of te imponeren. Dat werkt ook niet.

Laat me in plaats daarvan dit proces een stuk gemakkelijker voor je maken. Probeer gewoon een leuke tijd te hebben en vooral jezelf te zijn.

De moeilijke vragen werken niet voor je aantrekkingskracht

Als je op onderzoek uitgaat om erachter te komen waarom hij gescheiden is, hoe zijn ex is en of hij op zoek is naar een nieuwe vrouw, creëer je geen sfeer van gemoedelijk, luchtig plezier.

In plaats van een geweldige indruk op hem te maken, loop je het risico over te komen als een intense vrouw die niet weet hoe ze zich moet ontspannen of een leuke tijd moet hebben. Dat alleen al kan je gemakkelijk diskwalificeren vanuit het perspectief van een man.

Zal hij jouw directe vragen eerlijk beantwoorden?

Denk er eens over na. Waarom zou een man deze gerichte en indringende vragen beantwoorden? Als de man een narcist is en zijn vrouw heeft hem gedumpt, zal hij dat dan toegeven? Als hij zijn ex bedrogen heeft, zal hij dat dan toegeven? Natuurlijk niet!

Hoe een man je indringende vragen beantwoordt, zal jou nooit vertellen wat je wilt weten omdat hij kan liegen. Hij kan ook ontwijkend zijn, van onderwerp veranderen of lachen.

Begin niet over zijn ex

Laten we zeggen dat je toevallig uitgaat met een topvent. Een echt goede man die echt potentie heeft als jouw toekomstige partner. Dat is een opwindende kans die je niet wilt verpesten!

Dan begin je over zijn ex en opeens is het bijna alsof zij de belangrijkste persoon binnen de date is. En zijn humeur is naar de knoppen. Niet doen dus!

Maar als het er niet om gaat hem de antwoorden te ontfrutselen op die perfecte vragen voor een eerste date, hoe weet je dan of hij de juiste man voor jou is?

Let op wat hij doet, niet op wat hij zegt

De acties van een man vertellen je werkelijk alles wat je moet weten over zijn potentieel als romantische partner. Om te zien of een nieuwe man een match zou kunnen zijn, maak je een lijst van de kwaliteiten die je wilt zien, zoals leuk, attent, intelligent, gezellig, sociaal, enz.

Maak vervolgens een korte lijst van je deal-breakers zoals verslavingen, onbeleefd, goedkoop, onnadenkend, onbetrouwbaar, enz.

Ga dan samen uit en ontspan!

Nu is het jouw taak om tijdens een eerste date te kijken of het gesprek lekker loopt en hoe je je voelt in zijn gezelschap. Snap je zijn gevoel voor humor en heeft hij er wel een?

Vergeet al die vragen voor een eerste date.

Let op zijn gedrag. Is hij op tijd, geeft hij goede fooien, is hij aardig voor de bediening en goed verzorgd? Let erop dat hij laat zien wie hij is, in plaats van dat hij het je vertelt.

En het allerbelangrijkste, kijk of hij belt om je weer mee uit te vragen.

De leuke en makkelijke manier om een nieuwe man te leren kennen

Als je stopt met proberen een man te kwalificeren op een eerste date, kun je achterover leunen, ontspannen en lekker jezelf zijn. Zo straal je en ben je het aantrekkelijkst!

Dit is zo veel eenvoudiger en natuurlijker, nietwaar? En een stuk leuker.

Je kunt ontspannen, genieten, nieuwe mannen ontmoeten en zien wat er gebeurt. Doe niet zo hard je best en laat die mannen zichzelf uitschakelen wanneer nodig.

Een man zal zichzelf kwalificeren als je hem zijn gang laat gaan. Dan kun je stoppen met zo verdomd hard te werken aan daten en gewoon plezier hebben.

Dat is mijn beste datingadvies dat voor mij en veel van mijn lezers heeft gewerkt!