Wat als je stopt met appen en ziet wat er gebeurt? Stuur hem geen berichtjes! Dit is een geweldige strategie om erachter te komen of een man oprecht geïnteresseerd is of gewoon van appen houdt.

Is hij echt in je geïnteresseerd?

Ik weet zeker dat dit verhaal je bekend voorkomt. Je ontmoet een man online en hij vraagt ​​om je nummer of je gebruikt een dating app en je begint te texten. Texten is leuk! Soms is het de hele dag door en soms alleen ’s ochtends en’ s avonds. Naarmate de tijd verstrijkt, voel je een connectie met die persoon en vraag je je af wanneer je elkaar zult ontmoeten. Verwachting bouwt op. Op een gegeven moment stel jij voor om samen koffie te gaan drinken en hij zegt ja. Ja! Op de een of andere manier komt er alleen geen vervolg op die vraag en stelt hij geen tijd of plaats vast. Het appen gaat door. Waar gaat dit over en waarom vindt hij geen tijd om je te zien?Een date gevolgd door heel veel appjes

Soms text iemand vaak en vraagt ​​je dan mee uit. Je hebt een geweldige date en je kunt zien dat hij je net zo leuk vond als je hem vond. Geweldig! Het probleem is dat hij doorgaat met appen, maar je niet meer uit vraagt. Of hij maakt wel een volgende afspraak met je maar zegt die weer af.

Momenten van app contact gevolgd door stiltes

Een ander scenario is dat je sporadisch met hem appt. Er zijn momenten dat je hele gesprekken hebt, en dan opeens hoor je niets meer van hem. Waar is hij gebleven? Is hij oké, date hij met iemand anders of is hij gewoon druk op zijn werk? Je appt hem om te zien wat er aan de hand is en zegt de eerste keer iets leuks. Het appen begint opnieuw, vertraagt en stopt weer. Je appt opnieuw om te vragen of alles in orde is? Dit gedrag is zo verwarrend en je voelt je gefrustreerd. Je hebt deze man nog steeds niet ontmoet en dit aan en uit ding begint je te raken. Dus als dingen langzamer gaan, heb je het gevoel dat je je best moet doen om het in beweging te houden om deze band met hem te behouden. Het probleem is dat je al zoveel tijd hebt geïnvesteerd. Je vindt hem nu al te leuk om los te laten.

Wat is ghosting?

Als je vraagt ​​wat ghosting is, is de definitie wanneer een man je niet meer mee uit vraagt ​​en niet langer contact houdt, zelfs niet door te appen. Hij lijkt van de planeet te zijn verdwenen en jij vraagt je af ​wat er in hemelsnaam gebeurd is. Wat is ghosting al het om appen gaat en hoe is dat anders? Meestal is dit wanneer een man regelmatig contact met je heeft gehad via text, goedemorgen zegt of je welterusten wenst. Misschien nog wat andere kleine berichtjes gedurende de dag. Of hij kan dieper ingaan op zijn gesprek, een lach delen of spontaan iets over zijn dag vertellen. Maar opeens stopt hij met spontane berichtjes en het wordt helemaal stil en vraag jij ja af of je telefoon het nog wel doet.

Gerelateerd: Wat is ghosting?

Kan je de verleiding niet weerstaan om te appen en uit te zoeken wat er aan de hand is?

Vindt hij je leuk of niet? Het lijkt zoiets eenvoudigs; dus waarom maken sommige mannen daten zo moeilijk?

Ik weet dat je geneigd bent contact met hem op te nemen en opnieuw te appen. Je denkt: “Hé, ik zal hem gewoon een berichtje sturen en vragen wat er aan de hand is? Eerlijkheid tussen volwassenen zou de beste manier moeten zijn. ”

Dus je appt en zegt iets als: ‘Ben je nog steeds geïnteresseerd? Zo niet, dan is het oké. Ik wil het gewoon weten.” Dat zou voor hem gemakkelijk moeten zijn om op te reageren.

Het probleem is dat mannen de neiging hebben om dergelijke directe vragen NIET te beantwoorden aan het begin van het daten. De meeste mannen willen niet de slechterik zijn. Dus kronkelen ze, voelen zich ongemakkelijk en vertellen kleine leugentjes. Dat is tenminste wat ze denken dat ze aan het doen zijn.

Je krijgt een appje terug waarin staat hoe druk hij het heeft. Misschien verontschuldigt hij zich en jullie beginnen weer te appen. Misschien verrast hij je en regelt hij een date, maar annuleert hij op het laatste moment en stelt je ongelooflijk teleur. Wat moet je doen?

Stop met hem te appen en kijk wat er gebeurt

Ja, ik meen het. Stop gewoon met appen en kijk wat er gebeurt. Zo kom je er vanzelf achter wat zijn bedoelingen zijn. Een man die zegt wel geïnteresseerd te zijn, maar geen afspraakjes maakt, zal vaak erg geïnteresseerd raken zodra hij niet meer van je hoort.

Als jij altijd de eerste bent die appt, STOP. Zwijg. Bekijk wat hij doet en welke stappen hij neemt om opnieuw contact te maken. Je wilt de aandacht van een man trekken – dus weel stil. Dat zal hem erg NIEUWSGIERIG maken.

Je onderbreekt jouw gedragspatroon en doet iets onverwachts. Dit is wat een goede man zal opmerken en misschien stopt hij met het spelen van dit gekke spel en wil hij je ontmoeten. Je onderscheidt je van de andere vrouwen die hij appt.

Veel vrouwen begrijpen dit niet over daten

De meeste vrouwen doen hetzelfde als jij. Ze blijven een man van wie ze weinig tot niets horen appen, omdat ze denken dat dit de juiste manier is. Veel vrouwen denken zelfs dat dit de enige manier is. Ze realiseren zich niet dat ze in plaats daarvan moeten stoppen met appen.

Daten heeft een bepaalde energie. Een ritme van duwen en trekken of heen en weer zoals stijldansen. Bij stijldansen is er één leider en één volger. Als vrouw volg je het voorbeeld van een man als je er goed uit wilt zien op de dansvloer. Het maakt je niet minder belangrijk dan hij; het is gewoon hoe dansen werkt.

Laat hem leiden

Hetzelfde geldt aan het begin van het daten. Volg het voorbeeld van een man:

  • Als hij sms’t, sms hem dan terug.
  • Als hij je niet sms’t, sms hem dan ook niet.

Dit is de beste strategie om geen tijd te verspillen aan mannen die niet oprecht geïnteresseerd zijn. De waarheid is dat er veel mannen zijn die je tijd zullen verspillen en je aan banden zullen leggen, maar alleen als jij dat toelaat. Dus als je hem appt omdat hij stil is geworden, ‘volg je’ niet langer. Je hebt de leiding genomen en dat lukt bij de start van het daten niet voor de meeste vrijgezelle mannen boven de 40.

Het werkt misschien ook niet zo goed onder de 40 omdat daten nog steeds een archaïsch paringsritueel is dat gebaseerd is op de biologie, niet op gendergelijkheid. De meeste mannen denken graag dat met jou uitgaan zijn idee is. Om deze situatie te creëren, wil je niet te beschikbaar zijn en wil je niet pushy of wanhopig overkomen. Want dat is precies wat er gebeurt je de leiding neemt, het sms-gesprek gaande houdt, enz.

Stuur hem geen text, je hebt niets te verliezen

Als je stopt met appen om te zien wat hij doet, heb je niets te verliezen. In feite heb je alles te winnen, want je zult ontdekken of hij aan je denkt of niet. Houd jezelf niet voor de gek en verzin geen excuses voor die man. Mannen weten precies wat ze moeten doen als ze je willen zien. Ze vragen je uit, prikken een datum, kiezen een plaats en komen opdagen. En dat kunnen ze allemaal doen zonder jouw hulp. Zelfs verlegen jongens kunnen dit, dus verzin geen excuses voor welke man dan ook.


Het goede nieuws is dat als je zijn taak om de leiding te nemen niet overneemt, je niet emotioneel betrokken raakt bij de verkeerde man voordat je hem zelfs maar ontmoet hebt. Of voordat je hem leert kennen en ontdekt of hij je tijd en interesse zelfs maar waard is.

Dus laat hem leiden om erachter te komen wat hij zal doen om jou voor zich te winnen. Dat is de enige manier waarop je ooit zal weten hoe geïnteresseerd hij werkelijk is!

Wat je verliest zijn de mannen die niet geïnteresseerd zijn. Mannen die misschien minder om je geven of geen relatie willen. En die mannen heb je niet nodig toch? Wie wil er een man nodig die gewoon tijd met je vult of met je hart speelt?

Jouw volgende stap

Dus als je ‘praat’ met een man die vaak of sporadisch met je appt, maar je niet mee uit vraagt, denk dan twee keer na. Stop je energie in iets dat de moeite waard is door met hem om te gaan? Of ben je je hart aan het blootstellen romantische teleurstelling? Bereik je iets door deze man te blijven appen die je nog niet hebt ontmoet, of al meer dan een week niet om een ​​tweede date heeft gevraagd? Helaas niet echt. Het is tijd om los te laten en weg te lopen. Stop met hem te appen en kijk wat er daarna gebeurt. Als je geen piepgeluid hoort, heb je nu waardevolle informatie over die man – hij is niet de man voor jou.

De juiste man voor jou wil jouw graag ontmoeten en zal doen wat nodig is om je te leren kennen en tijd met je door te brengen. Als je hem geen bericht stuurt, observeer dan zijn acties gedurende een aantal weken om te beslissen of hij potentie heeft. Als hij consequent contact houdt, minstens één keer per week belt en je wekelijks mee uit vraagt ​​(zo niet meer), is hij misschien je liefde en aandacht waard.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *