Steeds meer mensen zijn gevaccineerd, en daarmee is daten in het echte leven eindelijk weer een optie geworden. De pandemie heeft het daten misschien voor altijd veranderd, maar een ding dat dat niet is, is dat het ontmoeten van mensen verdomd moeilijk kan zijn.

De meeste doorgewinterde singles weten dat de datingcultuur kan worden verdeeld in een kortstondige date cultuur en een cultuur gericht is op de lange termijn. De meeste online datingsites zijn een mix van beide. Na de afgelopen 20 jaar te hebben geleefd met online dating als een steeds alomtegenwoordige optie, ziet het grote publiek datingsites (meestal) toch als een middel om informele dates te vinden.

Wat als je op zoek bent naar een serieuze langdurige relatie? Wat als je gewoon nooit meer alleen wilt zijn op Valentijnsdag? En wat als je geen idee hebt waar je moet beginnen? Je denkt waarschijnlijk direct aan grote namen zoals Tinder en het kortgeleden opgeheven Relatieplanet. Maar ze zijn ook niet je enige opties!

Kun je echt verliefd worden op iemand online?

De lange termijn potentie van online dating wordt nog niet echt serieus genomen. Uit onderzoek blijkt echter dat relaties die online zijn begonnen een sterkere basis kunnen hebben dan relaties die offline zijn begonnen. Een studie uit 2017 toonde aan dat mensen die elkaar online ontmoeten, eerder compatibel zijn en een grotere kans hebben op een gezond huwelijk als ze besluiten te trouwen. Als het huwelijk je doel is, zul je blij zijn te weten dat uit een ander recent onderzoek is gebleken dat heteroseksuele stellen die elkaar online ontmoetten, sneller in het huwelijksbootje stapten dan paren die elkaar offline ontmoetten. Hoe dan ook, online daten lijkt een goed recept te zijn voor een bevredigende, langdurige relatie, of het nu gaat om een ​​huwelijk of niet.

Niemand zegt natuurlijk dat online daten de variabele is die alles verandert, maar het onderzoek wijst er wel op dat mensen die zich aanmelden voor de betere datingsites, eerder geneigd zijn om zich te settelen.

Wat zijn dan de beste datingsites?

Parship

38% van de leden vindt succesvol een nieuwe liefde bij Parship. Dit is een uitzonderlijk goed resultaat waar ze trots op zijn. Ze verklaren dit succes door de instelling van hun leden, maar ook door de kwaliteit van de service. Bij Parship vind je mensen die actief en serieus op zoek zijn en goed weten wat zij willen. Parship faciliteert en stimuleert hun leden om actief met andere Parship-leden in contact te komen. Je ontvangt daarom regelmatig nieuwe partnervoorstellen en tips om de kans op succes te verhogen. Het beste bewijs dat deze aanpak werkt zijn de vele positieve ervaringen, succesverhalen, trouw- en geboortekaartjes die Parship ontvangt. Ze zijn zelfs zo overtuigd van het platform dat ze een contactgarantie bieden bij het lidmaatschap.

Ga naar Parship.nl

Elitedating

EliteDating is een serieuze datingsite die bedoeld is voor serieuze singles. Alle profielen worden gecontroleerd op echtheid en oprechtheid. Inactieve profielen worden er automatisch uitgefilterd. Je wordt dus alleen voorgesteld aan leden die net als jij serieus en actief op zoek zijn. Bovendien kunnen jouw foto’s uitsluitend bekeken worden door andere betalende leden. Bij EliteDating draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. In plaats van eindeloos door profielen te moeten bladeren, wordt jij dagelijks voorgesteld aan drie tot zeven passende singles. Je hoeft je dus alleen nog maar bezig te houden met het beter leren kennen van de matches die voor jou interessant zijn.

Ga naar Elitedating.nl

E-Matching

e-Matching is een datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame vaste relatie. Zowel voor heteroseksuele relaties als homeseksuele relaties. Jij bepaalt zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je wel of geen contact wilt leggen. Aanmelden is gratis en na goedkeuring wordt jouw profiel live gezet. Betalend leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen kosteloos een bericht terugsturen.

Ga naar e-matching.nl

Lexa

Bij Lexa krijg je meer dan alleen Lexa. Schrijf je in en maak het perfecte online datingprofiel aan. Mis vervolgens geen enkele kans om jouw match te vinden door je profiel zichtbaar te maken voor members van onze andere datingservices voor singles boven de 50. Op deze manier krijg je meer profielen te zien en vergroot je de kans dat iemand contact met je opneemt! Lexa organiseert ook leuke, gezellige events in een ontspannen sfeer die door al meer dan 300.000 members zijn bezocht.

Ga naar Lexa.nl

Tinder

Tinder is een wereldwijd online datingplatform waarop je nieuwe mensen kunt ontmoeten, je sociale netwerk kunt uitbreiden, of locals in 190+ landen kunt ontmoeten. Tinder® kan gratis worden gedownload in de App Store en Google Play Store . Met de basisfuncties kun je een profiel aanmaken, de Swipe naar rechts functie gebruiken om iemand een Like te geven en de Swipe naar links functie gebruiken om ze over te slaan. Tinder® verbindt je met profielen door middel van locatiegebaseerde technologie gebaseerd op geslacht-, afstand-, en oriëntatiefilters die jij instelt.

Ga naar Tinder.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *