De nieuwe mysterieuze thrillerserie Echoes is snel gestegen naar de nummer 1 plek op de top 10 lijst van Netflix en hier lees je waarom.

Het rode Netflix symbool is synoniem met veel dingen: documentaires, true crime, originele films en natuurlijk een verdomd goede psychologische thriller. Er is iets met een beperkte serie op Netflix dat onze tv-smaakpapillen doet tintelen, maar als het ook nog een thriller is? Die gaat meteen naar de top van onze kijklijst.

Een nieuwe serie die verscheen in de top 10 van Netflix is Echoes, de mysterieserie die gaat over tweelingzussen die een gevaarlijk geheim delen.

Michelle Monaghan, bekend van True Detective en Messiah, speelt de hoofdrol, dus je weet al dat de serie wordt geleid door een geduchte naam. Matt Bomer – voor wie we natuurlijk de dagen aftellen voor het we hem weer kunnen zien in Fellow Travelers – speelt ook mee in de serie. Maar mensen hebben het vooral over hoe verdraaid ingewikkeld de plotlijn is. De serie is van de makers van 13 Reasons Why, dus die plot is te verwachten.

We hebben in Echoes alles wat we van een spannende tv-serie kunnen verlangen: een onverklaarbare verdwijning, huwelijksruil en familiegeheimen – allemaal belangrijke redenen waarom de kijkers er dol op zijn. Ja, je hebt misschien een notitieboekje nodig om onthullingen en aanwijzingen te noteren, maar dat hoort toch allemaal bij het plezier van een mysteriethriller, nietwaar?

Daarmee is hier alles wat je moet weten over Echoes:

Wat is de plot van echoes?

De officiële synopsis voor Echoes benoemd nauwelijks het drama dat zich in deze zevendelige serie ontvouwt. Je zult zelf moeten kijken om precies te begrijpen wat ik bedoel, maar de mysteriethriller volgt twee identieke tweelingen, Leni en Gina, die een groot geheim delen. Wat is het, zul je je misschien afvragen? Nou, sinds hun kindertijd hebben Leni en Gina in het geheim van leven gewisseld, waardoor ze als volwassenen allebei een zeer interessant dubbelleven leiden.

Ze delen niet alleen twee huizen, maar ook twee echtgenoten en een kind. Alles lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar hun perfect gechoreografeerde wereld wordt in de war gegooid als een van de zussen vermist raakt.

Is er een trailer voor Echoes?

Ja, in de trailer krijgen we een glimp te zien van het leven van de tweeling, hoe ze apart leven en hoe ze die schijnbaar ook hebben samengevoegd. Al aan het begin van de griezelige trailer krijgen we snel een gevoel van de hechte band van het paar, maar iets daarvan klopt niet helemaal.

Leni raakt vermist, en al snel leren we dat ze mogelijk is meegenomen. Terwijl we scènes zien van brandende huizen, handgeschreven bedreigingen en wat mogelijk Leni’s moordscène zou kunnen zijn, is duidelijk te zien dat Echoes het soort serie is waar je nog lang na het kijken over nadenkt.

Bekijk de trailer zelf hier:

Wie speelt de hoofdrol in Echoes van Netflix?

Karen Robinson schittert als Sheriff Louise Floss in Netflix’s Echoes.
Monaghan speelt zowel Gina als Leni in de serie. En Bomer is Leni’s man, Jack, die op een ranch werkt en bezeten is van zijn high school sweetheart. Maar wat hij niet weet is dat hij eigenlijk een langdurige relatie heeft met beide zussen.

Daniel Sunjata (Grey’s Anatomy) schittert als Gina’s echtgenoot, Charlie. Jonathan Tucker (Charlie’s Angels) speelt Dylan James, een andere romantische figuur uit het verleden van de tweeling.

Andere castleden zijn Ali Stroker (Only Murders In The Building) als Claudia McCleary, Karen Robinson (Schitt’s Creek) als Sheriff Louise Floss, Rosanny Zayas (Modern Persuasion) als Deputy Paula Martinez, Michael O’Neill (Dallas Buyers Club) als Victor McCleary, Celia Weston (Modern Family) als Georgia Tyler en Gable Swanlund (The Shrink Next Door) als Mathilda “Mattie” Beck.

Wanneer en waar is Echoes te bekijken?

Echoes is nu beschikbaar om te streamen op Netflix.