Site pictogram Coole Start

Hoe maak je het ultieme dating-profiel

We snappen het – het opzetten van je dating-profiel kan een intimiderende taak zijn. Maar hier is het ding: je denkt er waarschijnlijk te lang over na. Hoge kans dat je het overdenkt. Begrijp ons echter niet verkeerd; secuur zijn is een goede zaak, en laat zien dat het je iets kan schelen. Dus voor alle overdenkers die er zijn, we hebben 7 tips die ervoor zorgen dat aan de slag gaan met je profiel een stuk minder intimiderend wordt, en zelfs – laten we zeggen – leuk.

Upload verschillende foto’s

Door je foto’s te variëren, kunnen mensen beter zien wie je bent en wat je graag doet. Begin met een leuke selfie en voeg vervolgens foto’s toe van reizen of foto’s waarin je je hobby uitoefent, zoals koken, sporten of zelfs postzegels verzamelen – geloof ons, er is ook iemand die daarmee mee bezig is.

Licht je foto’s toe

Door een onderschrift aan je foto toe te voegen, krijgen potentiële matches een beetje meer context – om nog maar te zwijgen van een mogelijke openingszin: “Vind je het ook leuk om kimchi te fermenteren? Zo cool!” Zo kom je makkelijker in contact met mensen die geïnteresseerd zijn in dezelfde dingen als jij.

Spellingcontrole

Zou iemand je echt veroordelen voor een kleine typefout? Ja. Meer dan 75% van de mensen zegt dat ze minder snel reageren op iemand die spelfouten in hun profiel heeft. Dus een snelle spellingscheck kan geen kwaad.

Update vaak

Hier is wat voorkennis: wanneer je jouw profiel bijwerkt, laten veel datingsites en apps deze aan meer mensen zien. Het is onze kleine beloning dat je de tijd hebt genomen om te laten zien wat je op dit moment bezig houdt. En daar houden de voordelen niet op: wanneer je jouw profiel regelmatig bijwerkt, zorg je ervoor dat mensen geen interesse hebben om in contact te komen met de jij van 2020.

Toon steun

Tegenwoordig willen mensen meer dan ooit uitgaan met mensen die om dezelfde dingen geven als zij. Dus als je vrijwilligerswerk doet voor een lokale organisatie of een non-profitorganisatie steunt, zeg daar dan iets over in je profiel!

Voeg regelmatig nieuwe foto’s toe

Deze is eenvoudig: door nieuwe foto’s toe te voegen, verhoog je je vind-ik-leuks/hartjes met minstens twee keer. En terwijl je toch bezig bent, kun je net zo goed je Instagram-account koppelen. Mensen die Instagram aan hun profiel koppelen, krijgen meer berichten dan mensen die dat niet doen.

Upload foto’s die in de late namiddag zijn gemaakt

Dit is een beetje een mysterie, maar gegevens laten zien dat het werkt. Gebruikers met foto’s die in de late namiddag zijn gemaakt, krijgen meer likes. Dit is het perfecte moment om je dating-profiel in te stellen – je bent net op tijd voor Valentijnsdag! En nu heb je de tips die je nodig hebt om een geweldig profiel te maken! Je kan het!

Mobiele versie afsluiten