Site pictogram Coole Start

15 Tekenen dat hij je leuk vindt, maar geen relatie wil

15 Tekenen dat hij je leuk vindt, maar geen relatie wil

15 Tekenen dat hij je leuk vindt, maar geen relatie wil

Tekenen zien dat hij geen relatie met jou wil, maar wel interesse toont? Het kan zo verwarrend zijn! Hier lee je hoe je er zeker van kunt zijn of de man met wie je date je tijd verspilt of echt geïnteresseerd is.

Of je nu intuïtief bent of niet, vrouwen willen altijd graag de gedachten van een man kunnen lezen. De reden? Omdat we willen weten: VINDT HIJ ME LEUK OF NIET? En we besteden VEEL tijd aan het proberen dit uit te zoeken.

Je observeert alle tekens en interpreteert situaties om te begrijpen wat je denkt dat ze betekenen. Je breekt je hoofd erover, je leest een heleboel artikelen op het web. Je voelt je gefrustreerd en op het einde van je Latijn, je maakt jezelf (en mogelijk ook je vrienden en familie) GEK!

Maar hier is wat je echt moet weten. Je hoeft geen gedachtenlezer te zijn om te ontdekken of hij serieus is over jou. In plaats daarvan vertelt begrijpen waar hij staat niet zozeer wat hij DENKT, maar WAT HIJ DOET. Over het algemeen vertellen de acties van een man je alles wat je echt moet weten.

Er zijn tekenen dat hij geen relatie met jou wil, maar je wel leuk vindt

Ik heb 15 tekenen ontdekt dat hij je leuk vindt maar geen relatie wil, en ik weet zeker dat er nog meer zijn.

Als je dit artikel doorleest, zul je weten waar je op moet letten of hoe je de tekens die hij je geeft moet interpreteren.

Dus lees de lijst door en als je meerdere van deze situaties herkent, is het tijd om eerlijk te zijn over deze man en te beseffen dat hij waarschijnlijk niet “De ware” voor jou is.

 1. Hij stuurt berichten maar vraagt je niet uit

  Sommige mannen sturen graag berichten of bellen en praten urenlang aan de telefoon. Toch komen ze er nooit aan toe om je uit te vragen. Of ze gaan één of twee keer uit, maar schakelen daarna weer over op telefonisch contact.
  Dit is meestal een teken dat een man aandacht wil en misschien emotionele steun, maar niet de verantwoordelijkheid of verwachtingen die bij een echte relatie horen. Hij neemt wat hij van je kan krijgen, maar geeft je nooit wat je nodig hebt.

  De oplossing – STOP MET COMMUNICEREN.

 1. Hij vraagt je uit maar maakt geen concrete plannen

  Na wat berichten sturen of praten, eindigt hij met: “Laten we dit weekend afspreken.” Maar hij maakt geen concrete plannen.

 1. Hij praat over de toekomst, maar stelt plannen uit

  Sommige mannen praten graag over de toekomst. Ze brengen het ter sprake, zelfs als jij dat niet doet, en daarom denk je dat het BETEKENIS heeft. Maar de waarheid is dat toekomstpraat NIETS betekent en gewoon zijn fantasie kan zijn. Of het idee voelt op dat moment goed.

  Je weet dit omdat hij zijn plannen niet nakomt. Hij kan zelfs zeggen dat hij nu geen plannen kan maken omdat hij te druk is of eerst dingen moet regelen.

 1. Hij houdt zijn opties open

  Dit is een klassiek teken dat hij je leuk vindt maar zich niet wil binden. Hij houdt zijn opties open door te flirten met andere vrouwen of te praten over andere mogelijke romantische interesses. Hij wil de dingen casual en niet-exclusief houden, zodat hij de vrijheid heeft om andere mogelijkheden te verkennen zonder zich te binden aan een serieuze relatie met jou.
  Als je merkt dat hij vaak praat over andere vrouwen of actief op zoek lijkt te zijn naar andere romantische connecties, is dat een duidelijke indicatie dat hij geen serieuze relatie met jou zoekt.

Hoe kom je erachter dat hij je leuk vindt maar geen relatie met je wil?

 1. Hij stelt je niet voor aan zijn vrienden en familie

  Wanneer een man oprecht geïnteresseerd is in het opbouwen van een betekenisvolle relatie, wil hij je natuurlijk voorstellen aan zijn inner circle, inclusief zijn vrienden en familie. Het kan langer duren voor een gezin – misschien wel tot drie maanden. (Voor kinderen kan het tot wel 6 maanden duren, wat volkomen acceptabel is.)

  Normaal gesproken zal hij je binnen de eerste twee maanden aan IEMAND voorstellen. Dus, als hij je geheim houdt en je niet aan zijn mensen voorstelt, wil hij geen echte relatie.

 1. Hij wil de relatie geen naam geven

  Als je al langer dan drie maanden met een man omgaat en hij weigert de relatie te definiëren, is dat GEEN goed teken. Een serieuze man wil jou als zijn partner claimen en je de titel “Vriendin” geven.

  Dit is absoluut een van die duidelijke signalen dat hij je leuk vindt, maar geen relatie wil.

 2. Hij verdwijnt maar komt weer terug

  Deze man is ofwel constant aan het sms’en of volledig stil. Hij verschijnt, heeft interactie met jou en gaat misschien een keer of twee op een date, en dan is hij weer weg.
  Wat is er aan de hand? Hij kan problemen hebben met intimiteit, andere vrouwen daten of wil niet dat er iets serieus ontstaat.

  Een man die wisselend aan- en afwezig is, is NIET de juiste man, omdat je consistentie nodig hebt voor een gezonde, langdurige liefde. Vaak is dit een van die tekenen dat hij niet weet wat hij wil.

Tekenen dat het hem gewoon niet zoveel kan schelen

 1. Hij heeft het te druk om met je af te spreken

  Misschien zegt hij dat hij je leuk vindt en dat je de ware voor hem bent, of misschien zegt hij helemaal niets behalve dat hij te druk is om je te zien. Hij kan momenteel geen plannen maken vanwege zijn werk, zijn baas, zijn gekke ex, zijn familie, enzovoort.

  Als hij je afscheept, is dat een teken dat hij geen relatie met jou wil.

 2. Hij is zo spontaan als hij je tegenkomt

  Deze man is ZO blij om je te zien wanneer hij je tegenkomt op een feestje of in de stad. Hij blijft dicht bij je in de buurt alsof hij je echt leuk vindt. Dus je zou denken dat hij daarna contact met je opneemt. Maar nee, hij zoekt geen toenadering.

  Dit is ontzettend verwarrend, omdat zijn gedrag wanneer hij je ziet anders is dan wanneer hij geen contact zoekt.

  Onthoud gewoon dat een man die niets doet om je te zien GEEN relatie met JOU wil. Of het kan een van die tekenen zijn dat hij niet weet wat hij wil.

 3. Hij maakt het niet officieel

  Je bent deze man al enkele maanden aan het daten, maar hij wil jullie niet officieel maken. Hij geeft er de voorkeur aan om gewoon door te gaan zoals het nu is en het beestje niet bij de naam te noemen.
  Het is toch goed zoals het nu is, toch? Niet als hij serieus is over jou!

  Dat is een duidelijk teken dat hij niet genoeg om je geeft om de relatie naar een hoger niveau te tillen.

Als een man zegt dat hij je leuk vindt maar geen relatie wil

 1. Hij zegt dat hij je mist, maar onderneemt geen actie om je te zien

  Sommige mannen weten precies wat ze moeten zeggen om je aan het lijntje te houden, en dit is een perfect voorbeeld. Als hij zegt dat hij je mist, maar geen enkele moeite doet om je te zien, is het complete onzin.

  Val hier niet voor en geloof zijn loze woorden niet. Als hij het echt meende, zou hij er alles aan doen om tijd met je door te brengen. Geen excuses!

 2. Hij weigert exclusief te zijn of zijn profiel te verwijderen

  Let hier goed op – dit is een van de grootste tekenen dat hij je leuk vindt maar geen relatie wil. Wanneer een man om welke reden dan ook weigert zijn profiel te verwijderen, laat hij je weten dat hij GEEN ENKELE INTENTIE heeft om exclusief te zijn.  Dit is een man die wil blijven rondkijken en geen interesse heeft in monogamie. Hetzelfde geldt voor een man die weigert exclusiviteit te accepteren. Vergeet deze mannen – ze willen niet wat jij wilt – duurzame, monogame liefde.

 3. Hij zei dat hij geen relatie wil

  Veel mannen zullen rechtstreeks tegen je zeggen dat ze geen relatie willen of niet op zoek zijn naar iets serieus. Wanneer een man een van deze uitspraken doet, GELOOF HEM! Veel vrouwen negeren dit vaak omdat hij deze opmerking koppelt aan: “Maar ik wil je wel leren kennen en kijken waar het naartoe gaat.”

  Dat is het teken van een man die niet bereid is zich te binden en gewoon iets casual wil.

Nog meer tekenen dat hij echt geen relatie wilt

 1. Hij heeft problemen om op te lossen

  Je kunt een geweldige man ontmoeten die veel van de kwaliteiten heeft die je zoekt. Jammer genoeg heeft hij problemen die in de weg staan. Misschien is hij werkloos of heeft hij een moeilijke werkgever en moet hij veel uren maken. Hij heeft een moeilijke ex en moet haar en hun kinderen zorgvuldig managen. Misschien heeft hij gezondheidsproblemen waar hij de schuld aan geeft dat jullie niet kunnen afspreken.

  Wat zijn problemen ook zijn, ze worden jouw problemen als je ze toelaat. Als je een man ontmoet die geweldig is maar wordt tegengehouden door problemen, is hij NIET KLAAR voor een relatie. Laat los en ga verder als je een goede relatie wilt.

  Dit is niet hetzelfde als wanneer je al jarenlang verliefd bent en er een probleem opduikt – dat is compleet anders.

 1. Jullie gaan niet op echte dates

  Deze man is lief, maar om verschillende redenen gaan jullie nooit op echte dates. Hij is graag bij jou thuis. Hij brengt misschien een pizza mee of afhaalmaaltijden. Jullie kijken samen een film of zitten bij het vuur – het is allemaal erg romantisch. Het probleem is dat jullie nooit uitgaan of op een echte date gaan. Hij neemt je niet mee uit eten zoals de meeste mannen.

  Hij wil niet in het openbaar met jou gezien worden. Ahhh, daar is een van de grootste tekenen dat hij je leuk vindt maar geen relatie wil. Dat komt omdat hij al in een relatie zit! Deze man bedriegt een vrouw en KAN NIET MET JOU GEZIEN WORDEN, anders wordt hij betrapt.

  Ren, ren weg van deze man, hoe leuk je hem ook vindt.

Tekenen dat hij je leuk vindt maar geen relatie wil

Nu je weet waar je op moet letten wat betreft het feit dat hij geen relatie wil, zal ik je snel een samenvatting geven van de tekenen dat hij WEL een relatie wil.

Mobiele versie afsluiten