Site pictogram Coole Start

10 Hele leuke ideeën om te doen tijdens een eerste date

10 Hele leuke ideeën om te doen tijdens een eerste date

10 Hele leuke ideeën om te doen tijdens een eerste date

Een eerste date is natuurlijk altijd belangrijk. Het is immers de eerste indruk die je achterlaat. En ondertussen weten we allemaal dat juist die eerste indruk een grote rol speelt bij het bepalen of deze relatie wel of niet zal lukken.

Het is net als een boek kiezen. Laten we het niet hebben over de omslag van het boek (want bla, bla, bla). Nee, vanaf nu beoordelen we hoe het verhaal begint. Hoe geweldig de verhaallijn ook is, als de inleiding de aandacht van de lezer niet weet te trekken, zal niemand het lezen, want niemand houdt ervan dat zijn tijd wordt verspild. Logisch toch? Nou, relaties werken ook op deze manier!

Als je ideeën nodig hebt om je eerste date en je eigen indruk veilig te stellen, ben je op coolestart.nl aan het juiste adres! Toen ik voor het eerst begon met daten, was mijn idee van een date het stereotype goedkoop-diner-en-een-film. Ik wist niet beter! Tegen de tijd dat ik was afgestudeerd, zat ik lekker in mijn vel en had ik het bedenken van ideeën voor afspraakjes gemasterd. Ik heb voor jullie een lijst samengesteld met een paar van mijn favorieten. Veel plezier!

Leuke dates voor binnen

Leuke dates voor buiten

Altijd goed ideeën

Mobiele versie afsluiten